Monday, June 29, 2009

Huyoooo! seksinya.......

Semasa nak balik kerja tadi, tiba2 mata aku terpaku pada satu objek yang sangat menarik perhatian aku, nasib baik tak terlanggar orang hehe!. Pada mulanya aku ternampak bahagian belakangnya (bontot) fuh! kata hati ku,"ini menarik ni" pastu dengan lajunya aku terus ke hadapan untuk melihat bahagian depan mukanya punya la menarik matanya, potongan badannya, warnanya, bontotnya fuh! tak usah cakap la, pehh! memang meleleh dibuatnya. Nak tahu namanya? Ha! Namanya X6, BMW X6. Kalau ada pompuan cantik di sebelahnya pasti mata ni lebih tertumpu pada X6 ni, tak terpandang lagi si pompuan tu dah dibuatnya. Tak caya ha! tengok la gambarnya
Cantikkan! " kalau aku dapat keta ni fuh! mesti lupa kat orang rumah aku jap." hehe

Sunday, June 21, 2009

Ini betul punya buat duit!

Senang punya kerja survey je, klik,klik,klik je boleh dapat duit.Ha! klik la kat iklan dibawah ini.



Ini satu-satunya Program Survey Online di Internet yang bayar ahlinya
untuk jawab soalan survey. Ramai yang tak percaya kan? Tapi saya
percaya. Kenapa? Sebab ramai kawan2 yang dah join dn dapat
bayaran. saya pun mula-mula tak percaya. Tapi, kalau kita cuba, tak
mustahil kan? So, mari kita mencuba hari ini.

Macam mana nak Join Program Survey Online ni? Tak susah. Ikut je
arahan di bawah ini :


1. Mesti ada akaun Paypal. Tak ada. Boleh register dekat sini : www.paypal.com
2. Pergi ke laman web ini. Namanya A.W.Surveys.com
3. Register dan isi apa-apa yang berkaitan.
4. So, lepas itu. Anda boleh jawab soalan survey yang sangat mudah.
5. Tak sampai 1 jam, anda dah boleh dapat $27 usd.(RM96.00). (Terutamanya untuk
bulan ini )
6. Promosi pada kawan-kawan. 1 orang = $1.25 dollar.(RM4.40)
7. Minimum payout adalah $75(RM268.00)
8. Tapi $25 untuk processing fee. So, bila kita withdraw. Kita cuma
dapat $50 (RM180.00)sahaja.

Susah ke? Mudah kan? Aku tak berani jamin boleh jadi kaya tapi ramai yg
dah dapat payout dari program survey ini. So, tepuk dada. Tanya
segeralah..

Ps: Tak buat tak tau? Usaha itu tangga kejayaan. Jangan beri alasan lagi..:)

Tuesday, June 16, 2009

Cerita pasal FaceBook Lahanat

Aku baru je nak mengayat artis2 yg ada di Facebook, Terbantut pulak jadinya bila aku dapat berita rupa2nya orang yg empunya laman facebook ni adalah dari bangsa Yahudi lahanat. Ciss! Jahanam betul si Mark Zuckerberg. Tahukah anda bahawa Facebook telah berjaya mengaut keuntungan sebanyak USD300 juta pada tahun 2008? Ini tidak menghairankan kerana ia disokong oleh 140 juta pengguna aktif di seluruh dunia dan sejumlah 8.5 juta foto dimuat turun setiap hari.Tahukah anda bahawa pengasas Facebook, iaitu Mark Zuckerberg dilahirkan dalam sebuah keluarga Yahudi-Amerika dan dibesarkan di Dobbs Ferry, Westchester County , New York ?
Tahukah anda bahawa Mark Zuckerberg semasa menuntut di Universiti Harvard telah menggodam laman sesawang universiti untuk mendapatkan profail peribadi para pelajar tanpa kebenaran mereka? Maka, adakah jaminan terhadap profail peribadi para pelanggan Facebook tatkala kini beliau adalah merupakan CEO-nya?
Tahukah anda bahawa Majalah Time telah mengiktiraf Zuckerberg dalam ranking ke 52 daripada 101 tokoh sebagai antara 'tokoh paling berpengaruh dunia 2008′, iaitu sebaris dengan nama besar Barrack Obama dan Dalai Lama?Tahukah anda bahawa majalah Forbes Top400 telah menyenaraikan Mark Zuckerberg sebagai individu ke-321 terkaya Amerika daripada 400 individu lain pada 2008? Namun apa yang lebih penting, Zuckerberg merupakan individu termuda pernah disenaraikan Forbes, ketika usianya baru mencecah 24 tahun dengan kekayaan peribadi sebanyak USD1..5 billion.
Tahukah anda bahawa Mark Zuckerberg, CEO Facebook adalah merupakan seorang ahli aktif kepada sebuah pertubuhan persaudaraan Yahudi Amerika Utara, Alpha Epsilon Pi Fraternity (AEPi)
1) Diasaskan untuk membantu lelaki Yahudi mencari pasangan Yahudinya.
2) Ia juga bertujuan untuk mengekal dan menguatkan hubungan sesama Yahudi diperingkat sekolah tinggi dan di bidang pekerjaan nanti...
3) Mengekalkan idealisme Yahudi supaya terjaga di sudut nilai, etika, dan menyiapkan peserta untuk menjadi pemimpin negara dan organisasi Yahudi pada masa depan dan dalam pelbagai lapangan bidang profesional.
4) Mark Zuckerberg termasuk dalam senarai alumni AEPi yang masyhur namanya.
5) AEPi berkait secara langsung dengan Israel melalui Ikatan Inisiatif Israel
6) AEPi sangat berkait rapat dengan kebanyakan pertubuhan Yahudi/Zionis antarabangsa seperti AIPAC, Hillel, Israel on Campus Coalition, Aish HaTorah, Chabad on Campus, Hasbara Fellowships, B'inai Brith International, Shaare Zedek, Chai Lifeline, Holocaust Museum, dan Gift of Life.

Dan tahukah anda bahawa keuntungan Facebook datang daripada iklan-iklan yang dipapar. Semakin banyak pengguna dan pengunjung Facebook, maka semakin banyak pulalah keuntungannya. Pergi ke manakah pula semua keuntungan tersebut?
Persoalan paling besar di sini ialah, adakah keuntungan besar yang diperolehi oleh Facebook turut digunakan untuk membiayai dana perang Israel menentang umat Islam di Gaza, Palestin dan umat Islam di seluruh dunia?

Korang Masih Nak Guna Facebook Semata Mata Untuk Usha Awek2 Cun?!! Fikirkanlah. .

Setiap Sen Yang Kita Berikan Pada Mereka Akan Mengalirkan Darah Saudara Kita Setitik.


Aku tak laa baik sangat. Semayang pun selalu miss. Tapi aku Boikot dan Tinggalkan Facebook sebab aku anggap diorang sebagai saudaraku sendiri. Aku tak sanggup tengok saudaraku diseksa sedemikian rupa. Aku masih ada perikemanusiaan.
p/s- Artikel pasal Mark Zuckerberg dan Facebook aku ambil bulat2 dari Sejarah2U
so..kepada saudara muslimin muslimat..tolong war2kn perkara ini!!!!!!

Nak jadi Cyborg Terminator tak?






Semasa aku sedang tengok preview cerita Terminator salvation ni, Terfikir pulak aku ada logik jugak cerita orang putih ni.
  1. Manusia sekarang semakin sibuk nak bikin robot2.
  2. Mungkin jugak suatu hari nanti komputer akan ada akal fikiran sendiri.
  3. Syarikat SkyNet courier memang dah ada di Malaysia dan di merata dunia.
  4. Doctor2 jugak telah mencipta sel2 kulit manusia.
Tapikan bab SkyNet tu, budak2 depatch tak ada kerja lagi kut ngan SkyNet sebab diambil alih robot dan komputer. Apa2 pun seronok jugak kalau dapat badan robotkan, Kuat, kena tembak tak jadi apa, cuma bila muka tu bila dah terkoyak sana sini, aku rasa tak sanggup nak tengok cermin.
Kalau korang nak jadi Cyborg yg baik cam dalam cerita Terminator tu boleh la klik sini .
Kat bawah ni cerita dia tengok la......

video

Friday, June 12, 2009

Iklan sendiri

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more
Iklan untuk Blog aku hehehe! Kalau korang nak buat iklan sendiri ke, nak brandkan nama korang ke atau apa2 saja yg berkaitan, gi la ke ImageChef.com

Tuesday, June 2, 2009

Cuti sekolah bermula dengan Upin & Ipin

Cuti sekolah baru je bermula, Jadi pastilah aku sebagai bapa kena planing kemana nak bawak anak2 apabila cuti tiba, Pada hari sabtu yg lepas aku membawa hero2 aku ni gi jumpa upin & ipin di The Mines mula2 tu gi la tengok2 buku yg ada dijual disana untuk dia orang, Lepas dah letih kami tunggu ketibaan si upin & ipin, apa lagi seronok bukan main diaorang jumpa upin & ipin posing gila la diaorang dengan watak kegemaran mereka tu.
"kalau aku ..........dapat watak dalam Upin & Ipin kan best"

7 Cara Kenali Orang Sombong Dan Bongkak

Bila sebut pasal sombong ni teringat pada sorang kawan ni yg sombong, Maksud aku 'bodoh sombong' Dia ni kalau bercakap semua dia tahu, tidak ada apa yg dia tak tahu, hal politik, dunia apa saja. Suatu hari aku berjumpa dengan dia dan kami bersembang hal2 kerja yg menjadi rutin harian kami, Aku agak angin jugak dengan dia ni asyik nak bangkang je apa yg aku katakan. Jadi aku kata kat dia "kau ni asyik nak komen je apa yg aku cakap, kau tahu tak cerita yg sebenarnya?" kata aku pada dia. Agak terkejut jugak ayat yg terkeluar dari mulut dia ni "Ha! kau tu tahu tak apa yg aku tahu" Jadi aku pun terdiam dan berfikir, Apa betul ke apa yg dia tahu aku tak tahu? Setelah mendengar cerita dari dia barulah aku tahu yg dia ni tahu sedikit saja cerita yg sebenarnya, dan cerita yg dia tahu tu cerita yg dah basi dan tak diup to date, Jadi sebagai kesimpulannya aku nak berkonsi cerita dengan korang semua, Alangkah malunya kalau dia ni up date kan cerita itu sekarang dan mendapat tahu apa yg dia tahu itu dah ketingallan zaman dan tak betul sekarang ini. Alahhai malunya dia! Ingin aku berpesanan pada diri aku dan sahabat2 juga, janganlah menjadi manusia yg sombong bila kita ada ilmu, bila kita ada kemewahan, ada pangkat dan ada darjat, Semuanya akan musnah bila kita kembali kepada yg maha esa. sila ke link ini utk mengenali .......
::... beneath my tiny brain ...::: 7 Cara Kenali Orang Sombong Dan Bongkak
"Kalau aku......ada kawan yg sombong 7 orang lagi alamat boleh jadi gila dibuatnya"